Oklahoma Country Grill Smoker

Zie ook onze nieuwe website speciaal voor de oklahoma:


www.oklahomabbq.nl

  ACTIE:
 
   
 
   
   
 
 

 
   

   
   
 
   
   
 
 

 
   

 "THE LEGENDARY" BARBECUE SMOKER CHUCKWAGON

"The Legendary" Chuckwagons" zijn geschikt voor het bereiden van vlees, vis, groente, pizza en brood op de

traditionele Amerikaanse manier van smoken. De keuze van het soort hout bepaald in belangrijke mate

de smaak van de te bereiden gerechten. De "Legendary Chuckwagon" is gemaakt van dik zwart gepoedercoat staal en voorzien van grote metalen wielen.

Verkrijgbaar in diverse modellen van 14 - 18 & 21 Inch.

Deze maat is de diameter van de verticale rookpijp.
De Oklahoma is voorzien van een bereidings rooster / werkblad, Het barbecue deel en het smoker deel beschikken bijde over een thermometer om de temperateur van het barbecueën en roken optimaal te regelen.
Tussen de poten is een 
opberg rek voor hout zodat u deze altijd in de buurt heeft.

De "Legendary Chuckwagons" zijn uniek vanwege het feit dat ze op drie verschillende manieren voedsel kunnen bereiden. Bij het barbecuen en het roken is er geen direct contact tussen het vuur en de gerechten.
De aanbevolen
warmtebron is hout wat zorgt voor de welbekende authentieke smaak.

Met de "Legendary Chuckwagon" kunt u grillen, barbecuen en roken.

De temperatuur regelt u zelf door het opstoken van het hout in de vuurbox.

Bij het grillen wordt gebruik gemaakt van directe verhitting boven de vuurbox.

Op deze manier bereidt u biefstuk, hamburgers, hotdogs of iets anders wat u lekker vindt op houtskool.

Grillen doet u met temperaturen tussen de 175º en 290ºC.

Bij het barbecuen wordt gebruik gemaakt van indirecte verhitting. Door gebruik te maken van de kamer naast de vuurbox zal de hitte en de rook door deze kamer trekken en zo het voedsel bereiden met een temperatuur tussen de 95ºC en de 165ºC. Probeer rond de 125ºC te blijven, dit is de ideale temperatuur om te barbecuen.

Deze manier kunt u gebruiken om spare ribs, kip, borststuk, garnalen, vis, biefstuk, hamburgers, hotdogs, worsten, wild en ook groenten te bereiden.

Gebruik bij het barbecuen uw fantasie !

Het roken van gerechten gebeurd bij lagere temperaturen in de verticale rookpijp welke standaard is voorzien van roosters. Deze manier van klaarmaken vereist veel geduld omdat het langer duurt voordat het gerecht klaar is.

Deze manier zorgt echter voor de specifieke smaak van gerookte gerechten. De temperatuur ligt ongeveer tussen de 60ºC en 95ºC. Dit is de ideale manier om kalkoen, kip, hammen, vis, borststukken en worsten te bereiden.

De verticale rookkamer van de "Legendary Chuckwagon" kan met een goed rustig vuur een constante temperatuur gedurende meerdere uren behouden.

De "Legendary Chuckwagon" is ook verkrijgbaar in "Special Edition 13 inch en 16 inch.

De "Special Edition" heeft een smalle rookpijp, die alleen dienst doet als afvoerpijp.

NIEUW:
Nu ook verkrijgbaar met uitneembare Gas brander welke werkzaam is op Propaan of LPG Gasflessen.
Voor de liefhebber die de Oklahoma wil gebruiken op Gas en op hout hebben wij een combinatie gas unit.
De Gas unit kan heel simpel via het stook deurtje uitgewisseld worden zodat de Smoker gebruikt kan worden op zowel op Gas als met hout of briketten.    
Deze extra gas unit is vervaardigt van hoogwaardig RVS en is thermisch beveiligd.
Deze krachtige regelbare gasbrander brengt de Oklahoma snel op elke gewenste temperatuur.
Past in elke Oklahoma smoker wagon van 14 - 18 & 21 Inch. U kunt dus op hout en op gas barbecueën!

 
 
NIET MEER LEVERBAAR, ZIE NIEUWE MODELLEN OP:
www.oklahomabbq.nl


Powered by SIM+CMS a free content management system