Mobiele verwarming

Verwarming toestellen werkzaam op propaan, butaan of lpg gasflessen. Hiermee kunt u overal eenvoudig verwarmen met rolkachels welke geen afvoer nodig hebben. Zeer geschikt als bijverwarming in huis, gaskachel in een chalet of aanbouw of als campingkachel in de voortent.

Infrarood gasstralers

Infrarood gas stralers werkzaam op propaan, butaan, LPG of Aardgas. Diverse uitvoeringen om op te hangen bij uw patio, werkplaats enz of modellen welke op statief geplaatst kunnen worden waardoor het eenvoudig overal neer te zetten is.

Warme lucht gaskanon

Krachtige gaskanonnen welke geschikt zijn om grote geventileerde ruimtes te verwarmen, denk hierbij aan werkplaatsen, partytenten, hallen en kassen.

Combi korting gaskachel + lpg gasfles

De mobiele gaskachels zijn leverbaar in 3 uitvoeringen. 1. Infrarood 2. Katalyt 3. Blue flame

  1. Infrarood – kachels met een keramische element welke zeer veel en aangename warmte geven. De kachel geeft zowel warme lucht wat de ruimte verwarmt als ook stalingswarmte welke op afstand voelbaar is. Door de stralings warmte (infrarood) is de warmte goed en snel voelbaar in een koude omgeving. Hierdoor leent dit zich uitstekend voor zowel binnen als buiten gebruik. Nadeel van infrarood kachels: 150 cm vrije ruimte voor de kachel nodig en niet geschikt voor vochtige ruimtes.
  2. Katalyt – kachels met een verbrandingsmat waarin een herverbranding plaats vind waarmee de schoonste verbranding mogelijk is (emissie <1%) op de waakvlam na is er geen open vlam waardoor dit model zeer geschikt is voor kinderen en huusdieren. Nadeel van katalyt kachels: geeft pas na enkele minuten warmte af, totaal vermogen is iets lager.
  3. Blue flame – kachels met een blauwe vlammenbalk afgesteld op een optimale verbranding. Direct volop confectie warmte en zeer goed regelbaar vermogen met sfeervolle vlammen. Ook verkrijgbaar met een thermostaat regeling.

Gaskachels zonder rookgasafvoer zijn ontwikkeld met de nieuwste brander technologie waardoor ze geen schoorsteen, rookkanaal of rookgasafvoer nodig hebben. De zeer nauwkeurig afgestelde brander in de gaskachels zorgt ervoor dat het gas bij verbranding wordt omgezet in het voor mensen onschadelijke koolstofdioxide en waterdamp. Bij de meeste modellen gaan de verbrandingsgassen door een katalysator. De katalysator zorgt ervoor dat de convectie lucht her verbrand wordt en zo van goede kwaliteit is, voordat de warme lucht in de kamer stroomt. Er dient wel voldoende geventileerd te worden om over genoeg verse lucht te beschikken. De afvoer loze gaskachels zijn uitgerust met een beveiligingssysteem, welke ervoor zorgt dat de haard automatisch wordt uitgeschakeld indien de hoeveelheid zuurstof onder een bepaald niveau zakt of de koolmonoxide in de ruimte te hoog zou worden. Een afvoerloos verbrandingssysteem is een uitkomst voor huizen zonder schoorsteen of rookkanaal. Er gaat ook geen warmte verloren door een afvoer waardoor de kachel 100% rendement geeft. Alleen de gasfles aansluiten en u heeft heerlijke warmte.

×
×

Winkelmand

Close Panel

Voor een correcte werking van de website maken wij gebruik van cookies